Kartoffelskiver med fetacreme og sommerbuk

En lille let ret er disse kartoffelskiver. De er toppet med fetacreme og sommerbuk. Her kan man igen vælge og bruge det kød man synes der passer ind i ens livsstil eller humør.

De er super nemme at lave, til trods for at man bliver ramt af en lækker smagseksplotion inde i ens mund 😅🔥

Ingredienser:

  • bagekartofler

  • olie

  • salt / peber

  • feta

  • citron

  • hvidløg

  • creme fraise

  • sommerbuk eller andet kød. Mørbrød fungere rigtig godt hertil.

Sådan gør du:

  • skær bagekartoflerne ud i tynde skiver (ca. 0.5 cm)

  • steg dem i olie til de er gyldne

  • rør fetacreme af, cremefraise, feta, hvidløg, salt, peber og citron.

  • steg kødet af ved hård/intens varme og lad det hvile.

  • du samler dem ved at komme en klat fetacreme på kartoflen, derefter kød og så toppes de med krydderurter. evt. persille.

Forrige
Forrige

Sommerbuk på spyd

Næste
Næste

Burger m. buk, syltede rødløg og estragon creme.