Sommerbuk på spyd
Disse sommerspyd kan både laves stærke og mindre stærke. Det skal du selv være obs på i opskriften. Dertil skal du selv finde på hvilket tilbehør og topping der skal serveres til. De smager bare hammer godt. Og man bliver overrasket over hvor lækkert det er med nektariner tilberedt over bål 😍
Ingredienser:
nektariner
olie
salt / peber
balsamicoeddike
citron
sambal oelek
honning
sommerbuk eller andet kød/kylling
Sådan gør du:
Skær bukkekød ud i små stykker
du kan med fordel ligge dine træspyd i vand, så de ikke brænder af når du tilbereder spyddene.
lav en marinade af balsamicoeddike blandet med honning udover, samt lidt sambol oelek.
lad det marinere i min. 30 min.
kom stykkerne på spyd
kom det på skiftevis med nekatrin.
steg spydene af ved hård/intens varme.
server dem i et blad hjertesalat.
Velbekomme 😍 Jeg håber det smager. Du er altid velkommen til at tagge mig på instagram, når du laver en af mine opskrifter. Så ved jeg at i synes godt om dem 😍