Sommerbuk på spyd

Disse sommerspyd kan både laves stærke og mindre stærke. Det skal du selv være obs på i opskriften. Dertil skal du selv finde på hvilket tilbehør og topping der skal serveres til. De smager bare hammer godt. Og man bliver overrasket over hvor lækkert det er med nektariner tilberedt over bål 😍

Ingredienser:

  • nektariner

  • olie

  • salt / peber

  • balsamicoeddike

  • citron

  • sambal oelek

  • honning

  • sommerbuk eller andet kød/kylling

Sådan gør du:

  • Skær bukkekød ud i små stykker

  • du kan med fordel ligge dine træspyd i vand, så de ikke brænder af når du tilbereder spyddene.

  • lav en marinade af balsamicoeddike blandet med honning udover, samt lidt sambol oelek.

  • lad det marinere i min. 30 min.

  • kom stykkerne på spyd

  • kom det på skiftevis med nekatrin.

  • steg spydene af ved hård/intens varme.

  • server dem i et blad hjertesalat.

Velbekomme 😍 Jeg håber det smager. Du er altid velkommen til at tagge mig på instagram, når du laver en af mine opskrifter. Så ved jeg at i synes godt om dem 😍

Næste
Næste

Kartoffelskiver med fetacreme og sommerbuk