Ricottablinis med laks eller buk

Min ultimative favorit opskrift der både kan laves med laks og buk som topping. Jeg elsker forretter, og vil faktisk helst bytte hovedretten ud med flere små forretter 😄💪🏼
Her kommer opskriften på nogle vildt lækre små blinis pandekager, med en lækker smag af ricotta 🔥

Ingredienser:

  • 50 g parmasan

  • 625g ricotta

  • 5 spsk hvedemel

  • 3 æg

  • 2 tsk salt

  • frisk dild

  • 2 æggehvider

  • smør

  • rødløg

  • røget laks eller buk

  • creme fraishe

  • citron

Sådan gør du:

  • Riv parmesanen fint. Bland ricotta, parmesan, hvedemel og æg.

  • Tilsæt salt og peber. Hak dilden, og rør den i dejen.

  • Pisk æggehviden helt stiv, og vend den i.

  • Steg små pandekager i smør.

  • Hak rødløget fint. Anret kolde pandekager med laks, cremefraiche og rødløg. Pynt evt. med dild.

  • Dryp med citron.

Forrige
Forrige

Burger m. buk, syltede rødløg og estragon creme.

Næste
Næste

Friske forårsruller m. rejer i naturen.