Ricottablinis med laks eller buk
Min ultimative favorit opskrift der både kan laves med laks og buk som topping. Jeg elsker forretter, og vil faktisk helst bytte hovedretten ud med flere små forretter 😄💪🏼
Her kommer opskriften på nogle vildt lækre små blinis pandekager, med en lækker smag af ricotta 🔥
Ingredienser:
50 g parmasan
625g ricotta
5 spsk hvedemel
3 æg
2 tsk salt
frisk dild
2 æggehvider
smør
rødløg
røget laks eller buk
creme fraishe
citron
Sådan gør du:
Riv parmesanen fint. Bland ricotta, parmesan, hvedemel og æg.
Tilsæt salt og peber. Hak dilden, og rør den i dejen.
Pisk æggehviden helt stiv, og vend den i.
Steg små pandekager i smør.
Hak rødløget fint. Anret kolde pandekager med laks, cremefraiche og rødløg. Pynt evt. med dild.
Dryp med citron.