Friske forårsruller m. rejer i naturen.
I dag skal vi, sammen med Zenia’s outdoor køkken, lave Friske forårsruller m. rejer i naturen. Det er en virkelig nem ret og den smager sååå godt! 😃🤤 Du kan gøre det meste klar derhjemme fra og så derfor nøjes med at stege rejerne af ude på tur 👏🏼💚
Tag en du skal lave denne opskrift sammen med på jeres næste tur! 😍💪🏼
Ingredienser - 2 voksne.
• 250 gram - frosne rejer
• 0.5 stk - agurk
• 1 stk - æble
• 1 stk - rød peberfrugt
• 50 gram - gulerødder
• 3 spsk - fiskesauce + soya
• 1 dl sesam olie
• 3 spsk sød chilisauce
• 2 fede hvidløg
• 2 spsk - peanutbutter
• 1 potte - friske koriander
• Rispapir
• Citron
Fremgangsmåde:
Vask agurk, æbler, peberfrugt, gulerødder. Rens peberfrugten og skræl gulerødderne, klargør løg og avokado. Skær det hele i tynde strimler og kom det på en tallerken.
Bland soya, sesamolie og peanutbutter sammen i en skål. Smag til med salt og peber.
Steg rejerne fra frost eller optøet. Tilsæt hakket frisk hvidløg og sød chilisauce.
Kom et stykke rispapir i en skål med vand. Lad det ligge i 15 sek. Tag det op og tilsæt det fyld du gerne vil have i. Fold begge ender ind over midten, og rul den sammen. Dette kan du gøre med alle forårsrullerne eller i kan selv lave dem enkeltvis løbende når i spiser.
Nip korianderbladene af stilkene og læg dem i en skål. Koriander er virkelig en deler i mange familier, så af hensyn til stemningen ved middagsbordet, er det en god idé at lade koriander være valgfri.
Dryp citron udover forårsrullerne.
Du kan se video og fremgangsmåde her.