Friske forårsruller m. rejer i naturen.

I dag skal vi, sammen med Zenia’s outdoor køkken, lave Friske forårsruller m. rejer i naturen. Det er en virkelig nem ret og den smager sååå godt! 😃🤤 Du kan gøre det meste klar derhjemme fra og så derfor nøjes med at stege rejerne af ude på tur 👏🏼💚

Tag en du skal lave denne opskrift sammen med på jeres næste tur! 😍💪🏼

Ingredienser - 2 voksne.

• 250 gram - frosne rejer
• 0.5 stk - agurk
• 1 stk - æble
• 1 stk - rød peberfrugt
• 50 gram - gulerødder
• 3 spsk - fiskesauce + soya
• 1 dl sesam olie
• 3 spsk sød chilisauce
• 2 fede hvidløg
• 2 spsk - peanutbutter
• 1 potte - friske koriander
•  Rispapir
• Citron 


Fremgangsmåde:
Vask agurk, æbler, peberfrugt, gulerødder. Rens peberfrugten og skræl gulerødderne, klargør løg og avokado. Skær det hele i tynde strimler og kom det på en tallerken.

Bland soya, sesamolie og peanutbutter sammen i en skål. Smag til med salt og peber.

Steg rejerne fra frost eller optøet. Tilsæt hakket frisk hvidløg og sød chilisauce.

Kom et stykke rispapir i en skål med vand. Lad det ligge i 15 sek. Tag det op og tilsæt det fyld du gerne vil have i. Fold begge ender ind over midten, og rul den sammen. Dette kan du gøre med alle forårsrullerne eller i kan selv lave dem enkeltvis løbende når i spiser.

Nip korianderbladene af stilkene og læg dem i en skål. Koriander er virkelig en deler i mange familier, så af hensyn til stemningen ved middagsbordet, er det en god idé at lade koriander være valgfri.

Dryp citron udover forårsrullerne.

Du kan se video og fremgangsmåde her.

Forrige
Forrige

Ricottablinis med laks eller buk

Næste
Næste

Cowboy toast m. råvildt og et twist