Cowboy toast m. råvildt og et twist

I dag får i opskriften på en ny udgave af en cowboy toast m. råvildt og et twist. Og den tager vitterligt maks 20 min. at lave 👏🏼

Opskriften kommer her:

Bløde løg
* 1 løg, skåret i tynde skiver
* 30 g smør

Krydret kød
* 200 g hakket råvildt eller oksekød
* 2 spsk tomatpuré
* 1 tsk dijon sennep
* 1 tsk røget paprik
* Bredbladet persille, hakket
* 1 spsk smør til stegning
* salt
* sort peber, friskkværnet

Derudover
* 4 skiver daggammelt fransk brød
* 100 g cheddar ost
* 4 spsk sød chilisauce - valgfrit
* Most avokado

Bløde løg:
Smelt smør på en pande ved middelvarme og kom løgene på. Lad dem simre ved lav – middelvarme, til de bliver klare og helt bløde.

Kød:
Bland kødet godt sammen med tomatpuré, sennep, røget paprika, salt og peber og frisk hakket persille. Form kødet til to stykker, der passer i dit franskbrød. Steg det af ved middelvarme i smør.

Saml cowboy toasten:
Smør din moste avokado, og lidt chilisauce (valgfrit) på halvdelen af brødskiverne og læg 2 to skiver cheddarost på. Placér dit krydrede kød og de bløde løg på og afslut med endnu en skive cheddar og brød.
Rist toastene på begge sider på panden ved svag varme til osten er smeltet. Tilsæt gerne lidt smør på panden, for at gøre det ekstra crispy og lækkert.

Jeg bruger en Tupik Stove fra @primusequipment med dertilhørende tilbehør. Det er den nemmeste måde at tilberede mad i naturen, med en sammenklappelig gasgrill.

Se video og fremgangsmåde her.

Forrige
Forrige

Friske forårsruller m. rejer i naturen.

Næste
Næste

Krondyr Jerky med egen marinade